huaweicb

El colós xinès tecnològic, Huawei, ha afirmat que arribarà als 100.000 milions de dòlars en ingressos per a finals d'enguany.

Així ho va fer saber un dels alts càrrecs de la companyia, Eric Xu, en declaracions a la 'CNBC': "Aconseguirem la fita dels 100.000 milions sense problemes", va adduir.

Amb tot, Huawei va generar uns ingressos d'uns 49.000 milions de dòlars durant els sis primers mesos de 2018, mentre que l'any passat, la companyia es va quedar als 92.500 milions de dòlars ingressats en caixa.

Fins al moment, el creixement de la companyia s'està veient impulsat per la diversificació dels seus negocis que estan permetent a Huawei situar-se com el segon major fabricant de telèfons intel·ligents del món per quota de mercat, per davant fins i tot d'Apple.

La companyia ha anunciat, a més, el passat 23 d'abril que invertirà 655 milions d'euros en el desenvolupament de la tecnologia 5G durant aquest any. "Som l'única companyia que ofereix productes i solucions 5G d'extrem a extrem", va assegurar Tony Jin Yong, conseller delegat d'Huawei Espanya.

Noticias relacionadas

contador