ep archivo   sede banco santander
Archivo - Sede Banco SantanderBANCO SANTANDER - Archivo
4,55€
  • 0,05€
  • 1,02%

Amb acomiadament i sense indemnització. Així estan desenes d'extreballadors de Sitel, un dels subcontractes de teleoperadors que treballa per Banc Santander, i la relació laboral, com ja vam avançar en Bolsamanía, pot tenir data de caducitat: el 14 de maig.

"Als últims que han entrat els han renovat des del 23 d'abril fins al 14 de maig, dia que creiem serà l'últim de la campanya perquè sempre es renova per un altre mes, no per a tres setmanes, els comptes no surten", assegura una de les extreballadores de Sitel en declaracions a aquest mitjà.

"Això del final de campanya ja es rumorejava entre la plantilla", recorda. "Deien que era molt estrany, perquè hi havia molt poques trucades, estaven movent molta gent (de la campanya del Santander a altres)...", afegeix.

"La primera setmana ens van canviar la nostra coordinadora de l'altra, i a les dues setmanes ens en van posar un altre més", postil·la aquesta exempleada de la companyia. "Un d'aquells coordinadors ens va reconèixer que fèiem bé en marxar de Sitel perquè la campanya s'anava a n'orris", sentencia.

"EL LIQUIDACIÓ NO CUADRA"

Al final de la campanya del Santander a Sitel, que s'entén com una mesura més dins del pla de reducció de costos que està duent a terme la banca espanyola, se li suma un altre problema afegit: la dificultat per accedir i cobrar la indemnització.

"Ens van enviar ja el paper de la indemnització (setmanes després d'extingir la relació contractual), però no quadra", afirma una altra extreballadora de l'empresa. "Nosaltres treballem el dia 19, i en teoria aquest festiu t'ho paguen més, i, a part, et donen un dia lliure. En no donar-nos aquest dia lliure perquè s'acabarà el contracte abans i de totes formes feia molt poc temps que hi treballavem, t'ho han de pagar, i fins al moment ha estat així, per la qual cosa hem posat una queixa perquè rectifiquin", argumenta.

"També hi ha hagut problemes amb Recursos Humans", relata. "Un company va trucar i li van dir que hi havia un problema de signatures, és a dir, que no s'havia donat l'ordre de la transferència de diners (als ja extreballadors) per això", lamenta.

Noticias relacionadas

contador