Notícies de polsos

ep piscina de fluidra

Fluidra s'enfonsa després que Rhône Capital vengués un 4,9% de la companyia a 31,30 euros

BNP Paribas, BofA Securities Europe i Joh. Berenberg, Gossler & Co han realitzat una col·locació privada, mitjançant la modalitat de col·locació accelerada o accelerated bookbuilt offering dirigida exclusivament a inversors qualificats, d'un bloc de 9,6 milions d'accions ordinàries existents de Fluidra, representatives d'aproximadament un 4, 91% del capital social de la companyia.

ep economiaempresas- mediamarkt iberiaaliaebayvenderproductosla plataforma de ecommerce

Així afecta la crisi dels xips a la tecnologia, que deixa de ser 'intel·ligent'

Tot el que ens envolta és intel·ligent: els telèfons intel·ligent, les televisions intel·ligent... però poden deixar de ser-ho. Almenys, una mica. Aquest és un altre dels danys col·laterals de la crisi dels xips, la sequera dels quals ha posat en escac l'electrònica de consum, que com a resultat s'està 'atordint'.

ep el presidente de estados unidos joe biden en su primer discurso a la nacion

Cara i creu a Wall Street: el Dow trenca els 35.000, però el Nasdaq cau un 1%

Wall Street registra signe mixt a l'inici d'una setmana que estarà marcada per les dades d'inflació i les negociacions de Joe Biden per pactar una pujada fiscal a les grans empreses dels Estats Units. La renda variable nord-americana espera aquestes referències en zona de màxims històrics per al Dow Jones, que ha superat els 35.000 punts, mentre que al Nasdaq cotitza amb caigudes superiors a l'1%.

ep archivo   ibex

L'IBEX renova els seus màxims anuals amb Almirall, Sabadell i Telefónica disparats

L'IBEX ha renovat els seus màxims anuals (+0,94%. 9.144,30 punts) després d'aconseguir divendres passat tancar per sobre de la resistència dels 9.000 punts. El selectiu espanyol acumula una revaloració del 13,1% des del començament d'any i de gairebé el 8% en poc més de quinze dies. "La superació dels 9.000 ens fa pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 9.300 punts", anticipa César Nuez, analista de Bolsamanía i responsable de Trader Watch. "De moment, no dona mostra de debilitat", afegeix. Cal destacar que les borses europees han tancat planes, cosa que augmenta la fortalesa de l'índex a curt termini.

Nous màxims anuals de l'IBEX

L'IBEX tanca amb pujades del 0,94%, fins als 9.144,3 i als màxims del dia

IBEX: els títols que més pugen són Sabadell (+8,40%) i Almirall (+8,37%)

IBEX: els títols que més cauen són Solaria (-6,85%) i Siemens Gamesa (-4,87%)