Notícies de polsos

ep comision europea 20200422142106

El mercat s'oblida de la recuperació i preveu una nova caiguda del PIB a final d'any

La recuperació de la zona euro podria frenar-se per complet d'aquí a final d'any. Així ho creuen els analistes, que donen ja per acabada la forta pujada que ha experimentat l'economia després de la reobertura i auguren que hi haurà una nova caiguda del Producte Interior Brut (PIB) en el quart trimestre, després del creixement amb el qual se saldarà el tercer trimestre.

cbjoe biden 233333444

Citi anticipa caigudes a les borses si Biden guanya les eleccions pel seu pla d'apujar impostos

Les eleccions dels Estats Units són el gran esdeveniment polític de l'any i tindran una gran repercussió en els mercats. Moltes cases d'anàlisis ja han fet la seva prediccions sobre el futur de les borses, en funció de si el pròxim inquilí de la Casa Blanca és Joe Biden o Donald Trump. L'última a pronunciar-se ha estat Citi, que augura caigudes als principals índexs mundials si el candidat demòcrata és el vencedor, a causa de la seva política d'impostos.

cboro gold1 short1

'Venc or': estampida d'inversors pel divorci entre demòcrates i republicans

L'or ha perdut la fortalesa dels 1.900 dòlars. "Els seus compradors estan en 'mode pànic' i han enviat el preu a nivells no vistos des d'agost", assenyala l'expert de ATFX, Alejandro Zambrano. "Preveiem que continuaran venent el metall preciós, ja que la Fed ha deixat clar que no actuarà i que vol que la despesa fiscal substitueixi la política monetària", afegeix.