Notícies de polsos

ep fachada de la sede de grupo masmovil ubicada en madrid espana

BofA deixa sense qualificació a MásMóvil després de l'OPA i veu factible el seu dividend al 2021

MásMóvil s'ha acomiadat de l'Ibex i li falta cosa de setmanes per dir adéu al Continu, sense haver repartit dividend entre els seus inversors. A partir d'ara, si el negoci ho permet, aquest dividend aniria a parar als tres fons que s'han fet amb el control de l'accionariat, després de l'oferta pública d'adquisició (OPA): KKR, Providence i Cinven. Firmes que, a més, continuaran comprant accions. I Bank of America (BofA) veu opcions de 'pay out' a partir de 2021, segons el seu últim informe sobre la 'teleco'. També deixa a la companyia sense 'ràting' atès que després de l'oferta ja ha iniciat el camí per a deixar de ser cotitzada.

ep terraza de un bar cerrado en la plaa de sant francesc de lleida tras los rebrotes

Les 5 raons de Berenberg per mantenir el "cautelós optimisme" tot i el rebrot

La pandèmia de coronavirus representa el principal risc per a la predicció de Berenberg d'una recuperació econòmica de la zona euro en forma de 'tick'. Ara bé, des de la firma alemanya persisteixen en la seva hipòtesi perquè consideren que les mesures que ara prendran els Governs per a frenar al virus seran menys "severes i pertorbadores".

moodyscb1

Les tres condicions que posa Moody's a Espanya per a millorar el seu ràting

Moody's es va pronunciar fa uns dies sobre el ràting d'Espanya (manté la qualificació en 'Baa1' amb perspectiva estable), i ara ha revelat quines són les condicions que posa per a millorar la qualificació del país. Són tres: que hi hagi una "recuperació més forta de l'esperada" després de la profunda contracció d'enguany; que el Govern present un "pla fiscal creïble a mitjà termini" que doni confiança a la reducció del deute; i que hi hagi un "renovat enfocament en les reformes estructurals".