Notícies de polsos

meinrad spenger (másmóvil resultados 2019)

MásMóvil promet mantenir el seu nivell d'inversió en plena OPA i s'oblida del 5G

Tenir una oferta pública d'adquisició (OPA) sobrevolant la companyia no comporta moure's ni un mil·límetre dels plans de creixement que ja estan en marxa. Això és el que va prometre el conseller delegat de MásMóvil, Meinrad Spenger, aquest dimecres, durant la junta d'accionistes de l'operadora. I, en aquests plans, almenys de moment, no hi ha lloc per a la inversió en 5G.

ep la vicepresidenta tercera y ministra de asuntos economicos nadia calvino comparece en la comision

Guanyarà Calviño l'Eurogrup? És clau per a un Fons de Recuperació ambiciós

Amb una padrina com la cancellera alemanya, Angela Merkel, molts creuen que és segur que la ministra d'Economia espanyola, Nadia Calviño, acabi imposant-se com a nova presidenta de l'Eurogrup. L'eix franc-alemany tanca files amb la candidatura de l'antiga funcionària de les institucions europees i el president del Govern, Pedro Sánchez, es mostra raonablement optimista. Aquest dijous se celebra la primera ronda de votacions entre els candidats, però perquè Calviño sigui escollida avui mateix calen 10 vots, una fita difícil d'aconseguir, segons les travesses. Les probabilitats apunten que hi haurà segona volta, en la qual es preveu que es retiri el postulant que menys suports obtingui.

ep bandera de espana a media asta en la sede del banco de espana

Santander, CaixaBank, BBVA i Bankia són els bancs que més reclamacions reben

Banc Santander (2.226), CaixaBank (1.996), BBVA (1.973) i Bankia (1.451) són les entitats sobre les quals més reclamacions s'han rebut durant l'any passat, concentrant més de la meitat del total, un 51,4%, segons la Memòria de reclamacions elaborada pel Banc d'Espanya. No obstant això, no totes les queixes s'han saldat donant la raó al client.

ep tiktok

TikTok no deixa de guanyar-se enemics: des d'Hong Kong i els EUA fins a Anonymous

Tik Tok és l''app' de moda entre els joves. L'aplicació de vídeos curts ha guanyat molta popularitat aquests últims mesos gràcies al confinament, fins a tal punt que s'ha convertit en una de les eines més descarregades. Però la popularitat li ha portat una de freda i una de calenta, i aquests darrers dies no ha parat de guanyar-se enemics.