Notícies de polsos

ep economiavivienda- los portales inmobiliarios preven moderacionlos precios

L'habitatge recupera el 60% de la demanda que es va ajornar durant el confinament

El mercat residencial va recuperant-se a poc a poc de la crisi de la Covid-19. Durant el confinament, moltes persones van ajornar la decisió de comprar o llogar un habitatge, originant una demanda embassada que ja està aflorant. De fet, el 60% d'aquells que van retardar la cerca d'un pis tenen previst reprendre-la durant aquest any i el següent, segons una enquesta realitzada per Básico Real Estates.

hipoteca portada bien

Els bancs ja es miren el sector i l'empresa del sol·licitant per concedir una hipoteca

La principal incertesa en el mercat hipotecari és fins on pot arribar la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. Si fins ara les entitats comprovaven certes dades del sol·licitant, com ara el tipus de contracte i l'estabilitat laboral, per decidir si concedien o no una hipoteca, la Covid-19 ha comportat més cautela. Els bancs estan començant a mirar-se també el sector i l'empresa.

meinrad-spenger-ceo-masmovil

MásMóvil, davant la seva junta clau com a cotitzada mentre es difumina l'opció de contraopa

MásMóvil celebra aquest dimecres la que podria ser la seva darrera junta d'accionistes com a cotitzada. Aquest serà el cas si l'oferta pública d'adquisició (OPA) llançada pels fons KKR, Cinven i Providence rep el suport massiu dels inversors del grup de telecomunicacions. El que sembla diluir-se, almenys de moment, és una contraoferta per l'empresa, però encara queden mesos d'OPA per endavant.