Notícies de polsos

ep endesa incrementa un 7 la produccion de energias renovables en andalucia en 2020

Adéu al xoc amb les elèctriques: Endesa escenifica la sintonia de sector i Executiu

La relació del Govern amb les grans companyies del sector elèctric viu un moment positiu. Res que recordi als històrics xocs del sector. El motiu principal, que les companyies són a les portes d'un milionari pla inversor, amb el qual podran complir amb els objectius de creixement en energies renovables que ha posat en marxa l'Executiu. I, en un moment de crisi econòmica com l'actual, la promesa de crear fins a 20.000 ocupacions a l'any és un objectiu que agrada a tots els jugadors.

ep centro financiero de londres

La 'City' reviu els temors del Brexit i posa en marxa els seus plans de contingència

Part dels analistes creuen que les negociacions en marxa entre la Unió Europea (UE) i el Regne Unit, per tal d'arribar a un acord comercial post Brexit, acabaran el 31 de desembre amb un tractat de mínims, que permeti la lliure circulació de mercaderies, però no de serveis. Per als experts de Danske Bank, és una manera d'evitar el Brexit dur, que deixa completament desemparada la 'City', els clients de la qual de la UE es quedaran, de la nit al dia, sense accés als seus productes.

faangcb31

Les tecnològiques sostenen el ral·li de les borses: ja és tard per invertir-hi?

Les grans tecnològiques sostenen el ral·li de les borses, especialment a Wall Street, amb un Nasdaq que registra nous màxims històrics sessió rere sessió. Aquest mateix dilluns, Amazon ha liderat els guanys, tocant un 1,5 bilions de capitalització. Ja és massa tarda per invertir en aquest tipus de tità, condemnat a suportar sobre la seva esquena el pes de la renda variable mundial?

Abengoa, Codere, Atresmedia, Urbas... els deu valors que és millor evitar

De la mateixa manera que hi ha valors que mostren un bon aspecte tècnic i que els analistes aconsellen comprar, també n'hi ha que presenten un mal aspecte i que els experts consideren que és millor evitar. Molts d'aquests títols pertanyen a la categoria dels 'chicharros' (valors de petita capitalització), que habitualment són objecte d'especulació, però que comporten un gran risc. "Per norma general, tots els títols que cotitzen per sota d'un euro, i més encara els que cotitzen molt més avall, són d'empreses que tenen problemes i que són claríssimament baixistes", adverteixen José María Rodríguez i César Nuez, experts de Bolsamanía.