Notícies de polsos

ep economiabolsa- ibex 35 cierrauna subida054 yconsolidaencimalos 9100 puntos

L'IBEX (-2,09%) comença desembre amb la seva major caiguda en dos mesos

Després de pujar un 1% el novembre, un mes que ha estat tranquil i durant el qual ha predominat el to positiu de les notícies, l'IBEX ha arrencat desembre amb el peu esquerre. El selectiu espanyol s'ha deixat un 2,09% aquest dilluns, la seva major caiguda durant els dos últims mesos, per situar-se als 9.156 punts. Fortes caigudes també a la resta de places europees.

ep amancio ortega tancacomprapartla seu damazonseattle per 655 milions

Amancio Ortega ultima la compra de la seu de McKinsey a Londres per 700 milions

El fundador d'Inditex, Amancio Ortega, ultima la compra d'un edifici a Londres per 600 milions de lliures (uns 703 milions d'euros), de manera que segueix reforçant les seves inversions immobiliàries a través de la seva signatura d'inversió Pontegadea Immobiliària, segons han confirmat a Europa Press en fonts coneixedores de la transacció.

caixabank cajero inteligencia artificial

Morgan Stanley puja el preu de CaixaBank a 3,30 euros

Morgan Stanley ha millorat la recomanació sobre CaixaBank i ha pujat el preu objectiu un 3% de 3,20 euros per acció a 3,30. Els títols actualment cotitzen al voltant dels 2,68 euros per la qual cosa segons el banc nord-americà encara els quedaria un recorregut alcista del 23%.

ep el presidente del gobierno en funciones pedro sanchez acompanado de la ministra de transicion

Patacada de les energètiques en borsa a l'inici de la Cimera de Clima

La Cimera de Clima (COP25) ha donat el tret de sortida. Des d'aquest dilluns, representants de 196 països estaran negociant a Madrid per intentar frenar l'emergència climàtica. Les energètiques han de ser les companyies que més s'han d'implicar en aquest procés i avui han estat patint en borsa.

L'IBEX tanca amb fortes caigudes, del 2,09% fins als 9.156,3 punts

Ibex: les majors caigudes són per MásMóvil (-4,35%) i Indra (-3,95%)

IBEX: cap títol de l'IBEX tanca en números verds