Notícies de polsos

bolsas subir portada indices europeos

Els índexs europeus podrien pujar un 5% addicional en les pròximes setmanes

Molt bon comportament el que estem observant en l'aspecte tècnic dels índexs europeus. Els descensos de les últimes sessions estan confirmat aquesta sòlida recuperació ja que està apuntalant aquest moviment alcista després d'aconseguir pujar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions. Els índexs del vell continent es mouen en els voltants dels màxims anuals amb tot disposat perquè puguem veure unes pujades addicionals del 4-5% des dels nivells actuals.

presidente-banco-sabadell-josep-oliu

Sabadell perd 350 milions en fons i comença amb 'llast' la venda de la seva gestora

La venda d'una part de Sabadell Asset Management per part de Banc Sabadell comença amb mal peu. En els tres primers mesos de l'any, ha tingut uns reemborsaments nets en els seus fons pròxims als 350 milions d'euros, la qual cosa li col·loca com la segona gestora espanyola amb majors pèrdues fins a març, només per darrere de CaixaBank. Aquest ensopecs en l'arrencada de 2019 podria devaluar el seu preu o disminuir l'interès comprador.

ep semana santasevilla

Turisme estima que l'ocupació per Setmana Santa superarà el 78%

La previsió d'ocupació per a Setmana Santa a Espanya superarà el 78%, segons l'avanç de resultats de l'Enquesta d'Ocupació Turística (Ocupatur) que realitza periòdicament Turespaña, que en una primera fase analitza el nivell de reserves i la previsió d'ocupació, a l'espera de conèixer el nivell real d'ocupació.