Notícies de polsos usa

ep el ceo de facebook mark zuckerberg participa en una charla durante la munich security conference

Wall Street es desperta amb renovades pujades i nous màxims a l'S&P 500 i el Nasdaq

Wall Street es desperta amb pujades d'entre un 0,5% i un 1% i pujades superiors al 0,5% i nous rècords històrics a l'S&P 500 i el Nasdaq després que la Reserva Federal (Fed) confirmés aquest dimecres que mantindrà els seus estímuls monetaris fins que s'aconsegueixin "progressos substancials sostinguts" en els seus objectius de plena ocupació i inflació.

biden apporte le soutien indefectible des usa a l ukraine 20210422155220

Biden, durant el seu discurs dels 100 dies: "Ja és hora que empreses i rics paguin"

El president dels Estats Units, Joe Biden, s'ha dirigit aquest dimecres a Congrés el país per pronunciar el seu primer discurs en una sessió conjunta, amb motiu de la celebració dels primers cent dies des que va accedir a l'càrrec, per ressaltar que la seva Administració està oferint "resultats reals" tot i que va heretar una "nació en crisi".

france-google-signe-des-accords-avec-des-editeurs-de-presse-sur-les-droits-voisins

Alphabet es dispara i marca nous màxims després de guanyar 55.310 milions, un 34% més

Dia D per Alphabet. La matriu de Google ha donat a conèixer els seus comptes trimestrals al tancament del mercat, unes xifres que segueixen mostrant la seva sòlida posició al mercat. I no és per menys, ha declarat uns ingressos de 55.310 milions de dòlars, un 34% més que durant el mateix període de l'any passat i molt per sobre de les expectatives dels analistes que la segueixen en borsa, que parlaven de 51.360 milions.

ep el presidente de la fed jerome powell en la rueda de prensa extraordinaria celebrada el 3 de

Wall Street espera tranquil i sense gaire moviment la Fed i les paraules de Powell

Wall Street es mou mixt a aquestes hores de dimecres a l'espera de 'comunicat de la Reserva Federal (Fed) després de la reunió sobre política monetària. No s'esperen canvis en aquest sentit, de manera que tota l'atenció se centrarà en la roda de premsa del seu president, Jerome Powell. Tot i que no s'estan observant grans moviments en els principals índexs novaiorquesos, han estat suficients perquè l'S&P 500 marqui un nou màxim històric per sobre dels 4.197 punts.