Notícies de polsos europa

ep montaje de los logos de los seis bancos cotizados en espana

L'IBEX avança un 2,6% a la setmana després d'un divendres marcat per BBVA i Sabadell

Sorpresa majúscula per tancar la setmana borsària. BBVA i Sabadell han comunicat que s'han trencat les negociacions per a la seva fusió en no haver arribat a un acord sobre l'equació de bescanvi. Quan semblava que les coses al sector bancari espanyol començaven a encarrilar-se, amb les operacions corporatives entre CaixaBank i Bankia i BBVA i Sabadell, ara es trenca aquesta negociació i es posa en evidència que la concentració sectorial a Espanya, tan anhelada per molts, no és en absolut un 'camí de roses".

espa aeconomia23

BofA creu ara que el PIB d'Espanya només rebotarà un 4,5% el 2021 i critica els PGE

Toc d'atenció de Bank of America (BofA) a Espanya. Els experts de l'entitat han empitjorat una dècima la seva previsió de creixement per al Producte Interior Brut (PIB) el 2021, de manera que ara estimen que l'economia només rebotarà un 4,5% després d'enfonsar-se un 11,3% aquest any per la pandèmia de la COVID-19. A més, critiquen els pressupostos generals de l'Estat (PGE) elaborats pel govern de Pedro Sánchez en considerar que es quedaran "curts".

ep consejero delegado de sabadell jaime guardiola en la presentacion de los resultados del tercer

Sabadell delega a Goldman Sachs la venda de TSB per centrar-se només en Espanya

Banc Sabadell se centrarà en Espanya i i ha delegat a Goldman Sachs la venda de TSB al Regne Unit després de trencar amb BBVA, després que el consell d'administració decidís, per unanimitat, donar per finalitzades les converses amb BBVA en no haver aconseguit les parts un acord sobre l'eventual equació de bescanvi de les accions d'ambdues entitats. Les seves accions baixen amb força després de la ruptura de les negociacions.