Notícies de polsos europa

ep valores de la bolsa de madrid espana a 6 de noviembre de 2020

Li queden forces a l'IBEX per a un ral·li de Nadal després d'un novembre històric?

Paradoxes de la vida. En un any per oblidar, l'IBEX ha viscut un mes que es recordarà per ser el millor de la seva història. A falta d'un parell de jornades per donar per conclòs novembre, l'índex espanyol es revalora un 26%. "Ha fet en un mes el que no fa ni en un any bo", remarca César Nuez, analista de Bolsamanía i responsable de Trader Watch.

ep valores del ibex en el palacio de la bolsa de madrid 20201029180204

L'IBEX salva els 8.100 tot i la pressió de Repsol, el sector turístic i els bancs

L'IBEX ha cedit un 0,74% i ha aconseguit salvar pels pèls els 8.100 punts mentre Wall Street tanca pel Dia d'Acció de Gràcies. Dins el selectiu han destacat especialment les caigudes en Repsol (-3,48%) després de presentar els detalls del seu pla estratègic. També baixen amb força IAG (-3,97%) i els bancs (el pitjor de la sessió ha estat Sabadell amb una retallada del 5,41%), mentre que PharmaMar (+3,82%) i Grífols (1,76%) han liderat el costat positiu.

ep sede banco santander

Santander proposa prejubilacions des dels 55 amb fins al 70% del salari pensionable

Banc Santander ja ha posat sobre la taula la seva proposta sobre l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que durà a terme a la seva plantilla. En concret, ha proposat als sindicats indemnitzacions de 30 dies per any treballat per als empleats menors de 55 anys que abandonin l'entitat, amb un màxim de 20 mensualitats, mentre que per a aquells que superin aquesta edat i estiguin treballant al banc més de 15 anys ofereix prejubilacions que van des del 55% fins al 70% del salari pensionable, en funció de l'edat.