Notícies de polsos europa

ep los hermanos amodio

Els germans Amodio, convençuts de poder rellançar la cotització d'OHL

Luis i Mauricio Amodio, amos de Grup Caabsa, es convertiran en els principals accionistes d'OHL amb un objectiu clar: recuperar el múscul financer de la constructora i impulsar-ne la cotització. Els germans mexicans estan convençuts de poder "retornar-li a curt termini la viabilitat, reactivar-ne la capacitat financera i el prestigi empresarial", segons destaquen en un comunicat.

ep personas en fila guardan su turno para entrar en una oficina de bankia dos dias antes de que la

Els bancs triaran a quins clients avancen les prestacions segons criteris propis

No tots els clients podran beneficiar-se de l'avançament de prestacions d'atur, per la qual cosa molts afectats continuaran sofrint pels retards del cobrament. A principis de maig, el Ministeri de Treball i el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) van arribar a un acord amb les associacions bancàries per a anticipar el pagament de l'atur. No obstant això, seran les entitats les que decidiran concedir o no les bestretes en funció dels seus propis criteris.

ep estudiantes portando banderasla union europeadiaeuropa

Europa comença a veure la llum... però el PIB del segon trimestre pot caure fins al 18,7%

La recuperació dels índexs d'activitat del sector privat de l'Eurozona al maig permet entreveure la llum al final del túnel. És veritat que han seguit baixant, però a un ritme molt menys intens que no pas a l'abril, i això fa revifar les esperances. No obstant això, els experts apunten que encara no ens podem confiar, perquè la crisi del coronavirus continua colpejant durament les economies. Pot ser que el pitjor encara no hagi arribat, diuen, i estimen que el Producte Interior Brut (PIB) de la regió podria contreure's fins a un 18,7% durant el segon trimestre.

lufthansa-confirme-discuter-d-un-plan-de-soutien-de-9-milliards-d-euros

Lufthansa s'aproxima a un rescat per part del govern alemany

L'aerolínia alemanya Lufthansa ha confirmat aquest dijous que és a prop d'un rescat per part del govern de Berlín a través d'un pla de 9.000 milions d'euros que permetria a l'estat federal obtenir una participació significativa del grup.