• El Nikkei puja un 0,12%
cbasia short1

La majoria dels parquets del continent asiàtic deixen enrere les pèrdues de la sessió anterior per ancorar-se en el verd aquest divendres. Les borses xineses, que van patir àmpliament dijous, acaben la jornada en positiu, tot i que encara donen mostres que persisteix la debilitat.

  • 37.552,16
  • 0,30%

No obstant això, l'opinió generalitzada entre els experts és que els problemes experimentats en el curt termini no són indicatius d'una situació estructural a les borses del gegant asiàtic, per la qual cosa aposten que es torni als guanys en el curt termini. De fet, Xangai ha acabat la sessió plana, mentre Shenzhen ha afegit tot just un 0,11%.

A altres llocs, el Nikkei ha tornat a l'acció després de la jornada festiva al Japó i acaba el dia amb un increment marginal d'un 0,12%. El Hang Seng de Hong Kong es manté per sota dels 30.000 punts, tot i que afegeix un 0,51%. La nota negativa la posa l’ASX200 australià que cau modestament, tot just un 0,06%, mentre que la borsa de Nova Zelanda puja un 0,35%.

Del costat del vermell, Tailàndia i Malàisia experimenten un retrocés d'un 0,75% i un 0,39%, respectivament. Singapur i Bombai acaben en verd, amb pujades d'un 0,50% i un 0,40%, respectivament.

Noticias relacionadas

contador