Notícies de política

boris johnson congreso tories

Johnson serà donat d'alta "molt aviat" després del seu ingrés hospitalari per coronavirus

El primer ministre britànic, Boris Johnson, ha ingressat aquest diumenge a l'hospital després que els símptomes del coronavirus no hagin remès des que li va ser detectada aquesta malaltia fa deu dies. Es tracta d'una mesura preventiva que li han recomanat els metges, segons un portaveu citat per la BBC. S'espera que el premier sigui donat d'alta "ben aviat", segons les declaracions del ministre d'habitatge, Robert Jenrick, que ha assegurat que Johnson es troba "bé".

ep el presidente del gobierno pedro sanchez en una intervencion en la moncloa

Sánchez reclama una gran mobilització de recursos a la UE: "Europa se la juga"

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha advertit avui en un article publicat a deu diaris europeus que "Europa se la juga" en aquesta crisi provocada per la pandèmia, i ha reclamat que la resposta conjunta de la Unió Europea (UE) amb la major mobilització de recursos de la seva història, com han fet els Estats Units.

ep intervencion en rueda de prensa del ministro de sanidad salvador illa sobre la evolucion de la

El Govern es planteja confinar els malalts asimptomàtics

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha anunciat aquest diumenge que el Govern ha demanat a les comunitats autònomes que facilitin una llista d'infraestructures per allotjar pacients infectats pel coronavirus que estan asimptomàtics, amb la finalitat d'evitar que puguin contagiar altres persones.

ep el vicepresidente de la generalitat pere aragons en una comparecencia en el parlament

Aragonès abrirá este lunes las comparecencias del Govern en el Parlament

BARCELONA, 5 (EUROPA PRESS) El Govern comenzará este lunes a explicar en el Parlament la crisis sanitaria, en una ronda de comparecencias telemáticas diarias hasta el lunes 27 de abril, empezando este mismo lunes a las 10 el vicepresidente y conseller de Economía y Hacienda, Pere Aragonès, como avanzó el viernes Europa Press.