wall-street-ouvre-en-forte-hausse-avec-les-espoirs-de-relance-aux-usa

Wall Street ha obert la setmana amb tímides alces del Dow Jones, l'S&P 500 i el Nasdaq, a l'espera de nous estímuls i resultats empresarials als EUA. Tot indica que el Govern del país aprovarà un altre paquet de mesures d'alleujament per la crisi del coronavirus que inclourà ajudes com ara xecs de 1.200 dòlars per a cada ciutadà que compleixi una sèrie de requisits.

  • 37.932,45
  • -

Entre els requisits que s'han de complir, el dels ingressos totals, que han de ser com a màxim 75.000 dòlars anuals per individu i 150.000 dòlars anuals en el cas de parelles casades. Els que guanyin més, rebran menys ajudes, fins a un topall: si es guanya més de 99.000 dòlars a l'any (com a individu) o de 198.000 dòlars (com a matrimoni), no es podrà optar a rebre cap xec.

Dins del front empresarial, companyies com Apple, AMD, Alphabet (Google), McDonald's i Pfizer rendeixen aquest dilluns comptes al mercat.

Al mercat de matèries primeres, l'or aconsegueix una fita històrica gràcies a la pandèmia. El preu al comptat del metall preciós es va negociar a 1.931,11 dòlars per unça després d'un màxim de 1.943,9275 dòlars per unça. Aquests nivells van eclipsar el rècord anterior establert al setembre de 2011. Els futurs de l'or també van pujar un 1,54% fins a 1,926.70 dòlars.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex estrena la setmana amb fortes caigudes, clarament penalitzat pel sector turístic després de la garrotada britànica. Finalment, a l'Àsia les brsses han tancat amb guanys, que ha liderat Taiwan.

Noticias relacionadas

contador