bank-of-america-a-suivre-a-wall-street

Bank of America ha seleccionat els seus dotze valors cíclics europeus preferits per obtenir beneficis durant la crisi del Covid-19, entre els quals no s'hi compta cap companyia espanyola.

L'entitat ha destacat al proveïdor de productes químics francès Arkema, pel seu poder de fixació de preus en mercats consolidats; i la firma de luxe britànica Burberry, que cotitza amb un descompte significatiu per al sector.

El llistat inclou la francesa Michelin, un dels principals fabricants de pneumàtics del món, que considera un valor recolzat per ingressos recurrents, sense risc d'interrupció, i un sòlid balanç.

Els analistes també han triat la danesa DSV Panalpina, una companyia logística, per les seves fortes perspectives de generació de caixa, que hauria d'augmentar si els volums de càrrega es recuperen.

Entre els favorits està l'alemanya Infineon, fabricant líder de semiconductors que ofereix exposició a l'electrificació de vehicles i l'automatització industrial, i que formava part de Siemens, que també figura en la selecció perquè és líder del mercat de l'automatització de fàbriques a Europa i la Xina.

BofA també ha seleccionat la britànica Informa, un dels operadors d'exposicions i fires més gran del món, en ésser una indústria de creixement estructural i amb altes barreres d'entrada.

El proveïdor de solucions de manipul·lació de materials alemany Kion figura entre les propostes dels analistes per fer front al Covid-19, perquè presenta una exposició atractiva a l'auge del comerç electrònic i l'automatització de magatzems.

També l'asseguradora britànica Legal & General li sembla un valor cíclic interessant a l'entitat nord-americana, que considera que els riscos de crèdit ja estan sobreestimats pel mercat.

Bofa també destaca a Melrose, un conglomerat industrial londinenc enfocat a millorar negocis de baix rendiment amb possibilitats d'expansió de marges a través de retallades de costos i eficiències operatives.

Completen el llistat Saint-Gobain, el proveïdor de materials de construcció francès, que es troba en nivells mínims de valoració, i la sueca-finesa Stora Enso, que produeix paper.

Noticias relacionadas

contador