cb ftse reino unido sh111

El borsa de Londres ha patit aquest divendres un problema tècnic que ha endarrerit l'obertura de l'FTSE 100 i l'FTSE 250. Suposa el segon incident que pateix el mercat britànic en una mica més d'un any.

L'anterior va tenir lloc el juny de l'any passat i va provocar que la borsa del Regne Unit retardés més d'una hora el seu inici de cotització.

La Borsa de Valors de Londres (LSE) ha assegurat que està investigant els fets. "Puc confirmar que hi ha problemes tècnics que afecten certs valors a la Borsa de Londres", assegurava a CNBC un portaveu de la LSE, que esperava que el mercat estigués actiu al més aviat possible.

El FTSE 100 és l'índex borsari de referència de la Borsa de Valors de Londres. Va tocar un mínim de sis mesos dijous, afectat per la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina i les creixents preocupacions sobre l'economia mundial. L'índex ha baixat gairebé un 7% en un mes, però encara suma una pujada del 5% des del començament de l'any. Els futurs havien indicat una obertura a l'alça aquest divendres.

Noticias relacionadas

contador