Notícies de mercats

faangcb31

Les tecnològiques sostenen el ral·li de les borses: ja és tard per invertir-hi?

Les grans tecnològiques sostenen el ral·li de les borses, especialment a Wall Street, amb un Nasdaq que registra nous màxims històrics sessió rere sessió. Aquest mateix dilluns, Amazon ha liderat els guanys, tocant un 1,5 bilions de capitalització. Ja és massa tarda per invertir en aquest tipus de tità, condemnat a suportar sobre la seva esquena el pes de la renda variable mundial?

Abengoa, Codere, Atresmedia, Urbas... els deu valors que és millor evitar

De la mateixa manera que hi ha valors que mostren un bon aspecte tècnic i que els analistes aconsellen comprar, també n'hi ha que presenten un mal aspecte i que els experts consideren que és millor evitar. Molts d'aquests títols pertanyen a la categoria dels 'chicharros' (valors de petita capitalització), que habitualment són objecte d'especulació, però que comporten un gran risc. "Per norma general, tots els títols que cotitzen per sota d'un euro, i més encara els que cotitzen molt més avall, són d'empreses que tenen problemes i que són claríssimament baixistes", adverteixen José María Rodríguez i César Nuez, experts de Bolsamanía.

L'Ibex (2,06%) estrena la setmana liderant les pujades a Europa després del ral·li de l'Àsia

L'Ibex i la resta de borses europees arrenquen la setmana amb fortes alces (Ibex: +2,06%. 7.556 punts) seguint el ral·li a l'Àsia d'aquesta matinada. La Xina (+5%) i Hong Kong (+3%) han registrat guanys considerables i les places del Vell Continent segueixen el seu deixant. Els experts apunten als PMI serveis positius, tant a Europa com a la Xina, com a impulsors de les borses. Les dades es van conèixer el divendres, una jornada de recollida de beneficis. Així i tot, el selectiu espanyol va pujar un 3% la setmana passada. També destaquen els analistes les favorables dades d'ocupació publicades el dijous als EUA.

L'Ibex tanca amb pujades del 2,06% a 7.556 punts

Ibex: els valors que més cauen són Endesa (-0,21%) i IAG (-0,16%)

Ibex: els valors que més pugen són Bankia (+6,25%) i Bankinter (+6,11%)

El futur de l'S&P 500 puja un 1,10%

Almirall és l'únic títol de l'Ibex en negatiu: -0,26% a 11,68 euros

Ibex: els valors que més pugen són Bankia (+7,49%) i Sabadell (+6,66%)

L'Ibex puja un 2,33% fins a 7.576,4 punts

L'Ibex puja un 2,41% fins a 7.581 punts