Notícies de mercats

brokerasx

Cinc valors del mercat espanyol pels quals apostar en el tercer trimestre

Molts experts prefereixen els Estats Units enfront d'Europa com a opció d'inversió per als pròxims mesos i, per descomptat, també enfront de l'Ibex. Així i tot, per als quals vulguin aferrar-se al mercat patri, els analistes de Bolsamanía César Nuez i José María Rodríguez han triat cinc valors que presenten una aspecte atractiu de cara al trimestre que estrenem avui.

ep parque eolico de acciona en texas

Acciona o quan al mercat es comprarà fortalesa

Acciona és avui dia dels valors que, per anàlisi tècnica, presenta un millor aspecte que el conjunt del mercat. De fet estem parlant d'un títol que continua sent alcista en termes de llarg termini.

ep el edificio de la bolsa en madrid aparece hoy cerrado al publico despues de que el ibex 35 haya

L'Ibex torna a les caigudes pressionat per les retallades en els bancs i Telefónica

L'Ibex torna a les caigudes aquest dimarts (-0,5%) després de les pujades de la passada sessió i pressionat per les reculades en els bancs o Telefónica. Wall Street també va finalitzar ahir amb alces pesi a l'esgarrifós balanç de l'impacte del coronavirus -ja ha matat a 500.000 persones a tot el món- i davant els forts avanços en Boeing, que va anunciar que tornarà a fabricar la seva polèmica 737 Max, l'aparell protagonista de diversos tràgics accidents.