Notícies de mercats

ep el primer ministro de reino unido boris johnson

Boris Johnson, ingressat a l'UCI en empitjorar la seva infecció per coronavirus

El primer ministre britànic, Boris Johnson, ha estat ingressat a l'UCI en empitjorar la seva infecció per coronavirus. El dirigent va ser ingressat aquest diumenge després d'estar deu dies aïllat a la seva residència de Downing Street, des que va donar positiu per Covid-19. Actualment, el 'premier' està rebent oxigen però "no està amb respirador", ha aclarit aquest dimarts el ministre del gabinet de Regne Unit, Michael Gove, un dia després del trasllat del primer ministre a la unitat de vigilància intensiva.

ep main president of the european central bank ecb christine lagarde speaks during her first press

El mercat confia que el pla de rescat d'Europa serà suficient

Borses a l'alça, primes de risc i volatilitat a la baixa ... la tranquil·litat va tornant als mercats, que sembla que comencen a confiar que el pla de rescat aplicat a Europa pel Banc Central Europeu (BCE) i els governs sigui suficient per contenir la crisi del Covid-19, tot i al desacord sobre els coronabons.

agencia tributaria hacienda renta portada

Renda 2019: el confinament dispara un 40% les declaracions durant els tres primers dies

El coronavirus també ha deixat la seva particular petjada en el costumisme espanyol. Els contribuents han presentat 1,9 milions de declaracions de la Renda durant els tres primers dies, un 40% més que en el mateix període de l'any anterior. La injecció de liquiditat immediata que suposa ha empès als espanyols a adaptar-se i presentar-la al més aviat possible, al contrari que en anys anteriors.

ep un hombre con mascarilla atraviesa wall street

Fortíssimes pujades del 7% a Wall Street després del pas enrere del coronavirus a Europa

Wall Street registra un gran rebot del 4% encara que els casos de contagis i morts continuen creixent als EUA, que no ha arribat encara al pic de la crisi del virus, però fora de les seves fronteres sí que comencen a disminuir, especialment als països europeus, com ara Espanya, França i Itàlia. L'esperança d'una treva entre l'Aràbia Saudita i Rússia també dóna ales als mercats, especialment el del petroli.

L'Ibex tanca amb pujades del 3,99% fins als 6.844,3 punts

Ibex: els valors que més pugen són IAG (+13,33%) i Colonial (+10,79%)

Ibex: els valors que més cauen són Red Eléctrica (-0,86%) i Repsol (-0,75%)

Obre Wall Street: Dow Jones: +4,24%; S&P 500: +3,86%; Nasdaq: +3,76%