• Els màxims directius seran Antonio Lorenzo, com a president, i James Rainbow, com a conseller delegat
ep circulacionvehiculoslas calleslondres
PEXELS

Lloyds Bank i Schroders, dues de les majors entitats financeres britàniques, han segellat un acord estratègic per crear una aliança d'empreses de banca privada al Regne Unit. Schroders aportarà la seva experiència en gestió d'actius i de patrimonis, mentre que Lloyds afegirà la seva gran base de clients, la seva multicanal de distribució i la seva infraestructura digital.

En aquesta nova aliança d'empreses de planificació financera, Lloyds tindrà el 50,1% del capital i Schroders, el 49,9% restant. D'acord als termes de l'acord, Lloyds transferirà aproximadament 13.000 milions de lliures en actius i els seus assessors associats a l'aliança d'empreses.

Els principals directius proposats per l'aliança d'empreses de banca privada són Antonio Lorenzo, com a president, i James Rainbow, com a conseller delegat. Lorenzo és conseller delegat de Scottish Widows (filial de Lloyds especialitzada en pensions i assegurances) i Rainbow, codirector d'intermediació al Regne Unit de Schroders. Tot està subjecte encara a les aprovacions pertinents del supervisor.

Segons les previsions de tots dos grups, la nova plataforma aspira a convertir-se en una de les tres majors entitats de planificació financera al Regne Unit durant els pròxims cinc anys.

A més, Lloyds rebrà un 19,9% del capital de Cazenove Capital, la companyia de banca privada al Regne Unit propietat de Schroders. D'aquesta manera, els clients de gran patrimoni de Lloyds podran accedir a les solucions d'inversió específiques de Cazenove, especialment clients com family offices i organitzacions benèfiques. Igualment, Lloyds transferirà 400 milions de lliures en actius reals a Cazenove.

Aquest acord és un gran salt per a Schroders, que serà l'encarregat de gestionar uns 80.000 milions de lliures en actius de productes d'assegurances i banca privada de Scottish Widows i Lloyds.

Noticias relacionadas

contador