1579187565 ndp una aplicaci n de voz permite comprar ropa t rmica thermolactyl seg n la climatolog a estilo de vida o actividad f sica

Estalviar mentre gastes comprant. Sembla una contradicció, però gràcies a l'interès d'algunes entitats per guanyar clients és possible. El truc està en pagar amb targeta. El banc ofereix descomptes, promocions o devolucions d'un tant per cent de les compres. Això sí, com sempre, a canvi cal complir amb unes condicions.

Una d'aquestes entitats és BBVA. Els clients del Compte Online per a joves que sol·licitin el carnet d'estudiant ISIC, gratis durant un any, podran accedir a una llista de descomptes i promocions a Spotify, Samsung, Apple o Renfe, així com ofertes en Cabify, KFC o Burger King, entre d'altres. Aquest compte no té comissions i el carnet té un cost de 7 euros anuals després del primer any.

El programa Shopping Taronja d'ING ofereix també descomptes a establiments com Vips, easyJet, Galp, Shell o Women'secret. Per obtenir-los cal obrir un Compte Nòmina i domiciliar una nòmina, pensió o prestació per desocupació de qualsevol import. També són vàlides les transferències superiors a 700 euros des d'una altra entitat.

Openbank ofereix el programa Descomptes Open, en el qual s'inclouen una llarga llista de marques entre les quals s'inclouen Booking, Iberia o Starbucks. Qualsevol client del banc pot accedir a aquest benefici en pagar amb les seves targetes, sempre que tingui obert un compte corrent, sense comissions.

La Targeta WiZink Me retorna un 3% en compres de les dues categories que el client triï entre moda, oci, viatges o alimentació. En total, fins a 6 euros al mes de devolució, 72 euros anuals. Per la seva banda, N26 ofereix descomptes en pagar amb les seves targetes. A més, sense haver de complir cap requisit.

"Diversos bancs a Espanya ofereixen targetes amb descomptes per tal d'atraure les mirades de nous clients", expliquen des del comparador financer HelpMyCash, avisant que cada banc estableix les seves pròpies regles i condicions, "de manera que, abans de contractar-ne qualsevol per tal d'estalviar en compres, és interessant esbrinar quins requisits exigeixen ".

contador