De la seva entrada a l'IBEX, el passat 29 de març, al Capital Markets Day que celebra aquest 15 d'abril. Fluidra està en el focus del mercat i ho estarà més després de la trobada amb inversors i analistes de la propera setmana. Després d'aquesta reunió, "els analistes tornaran a escriure sobre la companyia i actualitzar els preus objectius" -a dia d'avui, la majoria se situa per sota del preu de cotització-, anticipa Xavier Tintoré, director general financer de Fluidra, en declaracions exclusives a Bolsamanía.

  • 21,92€
  • 0,09%

El Capital Markets Day és el catalitzador més proper per a la companyia en un moment en què alguns experts creuen que calen revulsius afegits perquè aquest segueixi avançant en borsa, així com per mitigar la sensació de cert cansament i fins i tot de "culminació" 'una etapa que ha provocat aquesta arribada a l'IBEX.

"(L'entrada) a l'IBEX35 ha estat la culminació d'un camí, però a partir d'ara ens queden moltíssims reptes", afirma Tintoré. La companyia "té encara moltíssima capacitat de generar valor per a l'accionista", recalca rotundament.

Xavier Tintoré amb aquesta web sobre aquests reptes, sobre l'impacte positiu que la pandèmia ha tingut en els seus comptes, l'objectiu de resultats per 2021, el dividend (que acaba d'incrementar) i les diverses compres que ha anunciat i que preveu anunciar. Si voleu conèixer-ne tots els detalls, no dubteu mirar el vídeo.

Noticias relacionadas

contador