telefonica santander 5g

Banc Santander i Telefónica han arribat a un acord per posar en marxa un projecte d'innovació conjunta sobre tecnologia 5G aplicada al negoci bancari. Segons explica l'entitat, aquesta iniciativa permetrà avançar en l'aplicació de les noves tecnologies al sector financer i desenvolupar solucions 5G per a l'àmbit empresarial.

El desenvolupament de la primera experiència es durà a terme en tres casos: videoconferència 4K, emmagatzematge al núvol de baixa latència i realitat virtual. A més del compromís de treballar junts en un projecte d'innovació sobre l'oficina bancària 5G. Tindran lloc a les oficines del Banc de Santander localitzades a la Plaça del Poble i Plaça de la Moraleja d'Alcobendas, cosa que la converteix en la primera oficina bancària connectada per tecnologia 5G d'Europa.

En col·laboració amb ZTE, Hitachi Vantara i Idronia, "aquesta iniciativa permetrà avançar en l'aplicació de les noves tecnologies al sector financer, desenvolupar solucions 5G per a l'àmbit empresarial i acompanyar els clients en aquest procés de transformació, evolucionant els seus productes financers a les noves necessitats", afirma l'entitat.

"Aquesta iniciativa permetrà avançar en l'aplicació de les noves tecnologies al sector financer"

"La iniciativa amb Santander Espanya respon al treball de col·laboració amb els nostres clients d'empresa per assegurar que la tecnologia 5G es desplega de forma 100% orientada a les seves necessitats en prioritzar el desenvolupament de noves capacitats en funció d'aquells usos de major interès. D'aquesta manera també assegurem l'adopció primerenca de 5G i l'impacte positiu en el teixit industrial espanyol", explica el president de Telefónica Espanya, Emilio Gayo.

"Aquest acord amb Telefónica respon a l'aposta de Santander per la innovació i per anar acompanyant els nostres clients en el procés de transformació cap a la nova generació de comunicacions 5G. La nova tecnologia ens permetrà guanyar en conectivitat i velocitat de resposta en les transaccions i anar oferint als nostres clients, particulars i empreses, la millor experiència i les millors solucions possibles", afirma, per la seva banda, el conseller delegat de Santander Espanya, Rami Aboukhair.

Noticias relacionadas

contador