• Les accions de la companyia cauen un 2,5% fins als 3,787 euros
ep juntaaccionistasohl 20180109143502
OHL

OHL s'ha adjudicat el contracte d'obres de construcció d'un túnel per canalitzar aigües residuals a Nova York per un import de 166 milions d'euros, segons ha informat el grup.

  • 0,32€
  • -0,43%

Amb aquest projecte, la companyia controlada per Villar Mir reforça la presència amb què compta en aquesta ciutat i al mercat constructor nord-americà, estratègic per a l'empresa.

Es tracta, segons el grup, de la major obra de construcció del comtat de Suffolk en diverses dècades i el primer projecte de la companyia a Long Island. En concret, el contracte consisteix en la construcció d'un túnel de quatre quilòmetres sota la Great South Bay per substituir el tub cilíndric de formigó existent en una planta d'aigües residuals de Nova York.

OHL, a través de la seva filial OHL USA participa en el projecte a través d'un consorci en el qual té una participació del 40% i que completen les empreses Posillico, amb un altre 40%, i Seli, amb el 20% restant.

El grup que presideix Juan Villar-Mir reforça amb aquestes obres la cartera de treballs amb què ja compta a Nova York. A l'actualitat, emprèn obres per mitigar el dany que les inundacions que va provocar l'huracà 'Sandy' va causar al túnel Canarsie i en Queens Midtown Tunnel.

Entre els projectes realitzats en aquesta ciutat sobresurten també la renovació de diversos estacions de metro, la rehabilitació del South Ferri Station Terminal Complex i la del Culver Street Line Viaduct, entre d'altres.

Les accions de la companyia cauen un 2,5% fins als 3,737 euros.

Noticias relacionadas

contador