ep nota informativa ndp naturgy se adjudica el suministro electrico de correos por 50 millones de
Europa Press

Naturgy ha arribat a un acord amb un dels seus principals proveïdors de GNL a llarg termini per a revisar les condicions comercials dels diferents contractes de gas existents entre les parts.

  • 22,96€
  • 0,26%

Aquesta revisió contempla una revisió dels termes en les condicions d'aprovisionament de gas, aplicable des de 2020, la qual cosa permetrà a Naturgy optimitzar el mix de la seva cartera d'aprovisionament alhora que redueix el seu perfil de risc.

A més, aconseguiran un menor compromís de compra de la quantitat anual contractada (ACQ) aplicable des de 2020 i una actualització de la fórmula de preus.

Naturgy afirma que té el compromís d'acostar els seus contractes d'aprovisionament de gas a les condicions de mercat, alhora que millora la seva competitivitat comercial i la gestió dels seus riscos. Ara, té dos contractes d'aprovisionament de GNL amb aquest proveïdor de GNL a llarg termini i amb aquest acord les noves dates de venciment seran a setembre de 2021 i setembre de 2023.

Naturgy té el compromís de reduir el seu perfil de risc i renegociar els seus contractes d'aprovisionament de gas per a millorar la seva competitivitat comercial. La companyia continua les negociacions amb la resta de proveïdors i espera nous acords abans de finalde any.

Noticias relacionadas

contador