bancos definitivo

Un dia sí i un altre també arriben informes en els quals els analistes fan una revisió en bloc de les valoracions de diferents empreses de diferents sectors després de la desfeta que s'està vivint als mercats. Avui li toca el torn a UBS i els bancs espanyols. La firma ha retallat els preus objectius de totes les entitats cotitzades. Quant a les recomanacions, les manté sense canvis, excepte la de Bankia, que passa de 'vendre' a 'neutral', i la de BBVA, que se situa en 'neutral' des de 'comprar'.

  • 10,67€
  • 0,09%
  • 1,15€
  • -0,26%

El banc suís abaixa CaixaBank fins a 1,95 euros des de 3,05 euros i reitera el seu consell de 'neutral'; retalla Bankia fins a 0,9 euros des de 1,6 euros, amb aquest nou consell de 'neutral'; abaixa el Sabadell a 0,45 euros des de 0,89 euros, amb un consell de 'neutral'; situa el preu de Bankinter en 3,95 euros des de 5,60 euros i reitera 'neutral'; abaixa Unicaja a 0,65 euros des de 1,27 euros, amb una recomanació de 'comprar'; redueix el preu de Santander fins a 3 euros des de 4,55 euros ('comprar'); i abaixa el BBVA fins als 3,30 des dels 5,85 euros ('neutral').

"Estem adaptant les estimacions a la nova realitat. (...) Advoquem per la paciència i un enfocament més selectiu abans d'invertir. Abaixem la qualificació de BBVA a 'neutral', deixant només el Santander i Unicaja amb qualificació 'compra', al mateix temps que actualitzem Bankia a 'neutral'", expliquen aquests analistes.

UBS afegeix que els preus als quals cotitzen actualment els bancs espanyols descompten una contracció del 30-60% dels guanys de l'any fiscal 2019, "la qual cosa concorda amb una severa, però no completa, erosió de la rendibilitat". "Unicaja sembla comparativament més penalitzada davant de les nostres previsions actualitzades. Santander també cotitza barat", indica.

ubs bancos espanoles estimaciones
Cambios en las estimaciones 2020-2022. Fuente: UBS

Noticias relacionadas

contador