foto antonio coto
DIA

DIA ha comunicat que ha reorganitzat la seva cúpula directiva després de l’advertència de beneficis de dilluns i enmig del seu crac borsari. La companyia ha tocat nous mínims històrics en borsa i ha caigut un 55% des que va anunciar la rebaixa dels seus beneficis. DIA vol tornar a redreçar la situació amb aquests nous nomenaments.

Dia

  • 0,01€
  • -1,56%

Com a part del procés de transformació que ha iniciat Grup DIA, la companyia ha realitzat una sèrie de canvis a la seva estructura organitzativa que s'apliquen des d'aquest mateix dimecres.

Es crea la direcció executiva de DIA Espanya liderada per Faustino Domínguez de la Torre. Aquesta nova direcció unifica les àrees comercials i d'operacions de totes les insígnies. Faustino Domínguez de la Torre forma part del comitè de direcció de la companyia i anteriorment, ocupava el lloc de director d'Espanya de la marca DIA.

Igualment, es crea una direcció executiva de recursos humans al Grup, en aquest cas liderada per Alejandro Grande que, a més, formarà part del comitè de direcció de grup DIA. Alejandro Gran és l'actual director executiu de DIA Argentina i compatibilitzarà aquest càrrec amb el de la direcció executiva de recursos humans fins a completar el període de traspàs de les seves actuals funcions al seu successor, que serà objecte d'un nomenament posterior.

Finalment, també es crea una secretaria corporativa de cara a unificar les àrees de suport jurídic, de seguretat i control financer. Aquesta secretària serà liderada per Miguel Ángel Iglesias, actual director jurídic i Compliance del Grup DIA. Sota la responsabilitat del secretari corporatiu se situaran, a més de l'àrea Jurídica i de Compliance, les àrees de control financer, seguretat d'actius, seguretat de sistemes de la informació i assegurances. Miguel Ángel Iglesias reportarà directament al conseller delegat, Antonio Coto.

Noticias relacionadas

contador