ep monorrailbombardier
BOMBARDIER
2,52$
  • 0,00$
  • 0,00%

Bombardier, en consorci amb Orascom Construction i Arab Contractors, ha signat un acord amb l'Autoritat de Túnels del Caire (Egipte) per dissenyar i construir dues línies de monorail, ha informat aquest dimarts la companyia canadenca.

El valor total del contracte supera els 4.500 milions de dòlars (4.100 milions d'euros), dels quals 2.850 milions (2.600 milions d'euros) corresponen als treballs que desenvoluparà Bombardier.

En concret, la companyia dissenyarà, proveirà i instal·larà l'equip elèctric i mecànic; subministrarà 70 trens de quatre cotxes; i es farà càrrec del sistema de senyalització i control, així com dels sistemes de subministrament i distribució d'energia, sistemes de comunicació i equip per les vies.

Un cop finalitzada la fase de construcció, el consorci també s'encarregarà de l'operació i manteniment de la infraestructura durant 30 anys.

El projecte unirà El Caire Oriental amb la nova capital administrativa i la Ciutat 6 d'Octubre amb Gizeh.

Amb la capacitat de transportar 45.000 persones per hora en cada direcció, "el projecte cobreix les necessitats de sostenibilitat, seguretat i dinamisme que necessita la zona metropolitana de l'actual capital d'Egipte", ha destacat la companyia canadenca.

contador