• Basf prendrà una participació minoritària del 16% en el Grup Stahl
dinero_630

Basf i Stahl han signat un acord pel qual el negoci de productes químics per a cuir de Basf formarà part del grup amb seu a Singapur, una operació subjecta a l'aprovació de les autoritats pertinents i que es preveu que conclogui en l'últim trimestre d'aquest 2017.

Segons aquesta transacció, Basf prendrà una participació minoritària del 16% en el Grup Stahl i li proporcionarà subministrament de productes químics en el mitjà i llarg termini, ha informat en un comunicat aquest dijous.

En concret, l'operació inclou el negoci global de cuir de Basf, així com el seu centre de producció a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), i unes 210 posicions a tot el món estan incloses en la transacció, de les quals 110 es concentren a Àsia.

El membre de la junta directiva de Basf, Michael Heinz, ha explicat que fruit de l'operació de crearà un líder del mercat global de productes químics per al cuir, i ha considerat que l'acord és "el pas correcte".

"Els nostres clients en sortiran beneficiats, ja que junts oferirem uns avantatges sense precedents en producció, coneixement tècnic, innovació i sostenibilitat al llarg de tota la cadena de valor del cuir", ha destacat el president de Performance Chemicals, Christian Fischer.

Noticias relacionadas

contador