ep archivo   el corte ingles de la avenida de francia de valncia
EL CORTE INGLÉS - Archivo

Agrupar les compres i finançar-les fins a 12 mesos sense cap mena de despeses ni d'interessos. És el que ofereix El Corte Inglés als seus clients amb targeta. La companyia llança 'Finançament Total 0,0', una campanya que estarà en vigor del 22 al 28 de setembre per a compres superiors a 200 euros.

Com a avançament a les compres d'hivern, el client podrà adquirir aquests articles que sempre ha desitjat i finançar l'import total fins a 12 mesos, sense cap mena de despeses ni interessos i a partir d'una compra superior a 200 euros a totes les àrees de venda (zero despeses de tramitació, zero interessos i TAE zero i des d'una quota mínima mensual de 16 euros).

A més, amb el servei de Compra Mans Lliures a través de l'app, el client podrà escollir a la botiga els productes que necessiti, sense haver de carregar amb bosses. Només haurà d'ensenyar al personal de la botiga el codi QR de l'aplicació per afegir els productes que vulgui adquirir i endur-se'ls posteriorment al punt de recollida del centre o bé sol·licitar-ne l'enviament a domicili.

Els clients que vulguin obtenir aquesta 'Finançament Total 0,0', podran centralitzar en un únic pagament les compres que facin el dia als diferents departaments i arribar així al mínim finançable de 200 euros.

Noticias relacionadas

contador