Notícies de empreses

evergrandecbroup1

Julius Baer: els estrangers estan més preocupats per Evergrande que els xinesos

La companyia suïssa Julius Baer s'uneix avui a molts altres que volen treure importància a la crisi de la promotora immobiliària Evergrande i al potencial efecte contagi. Així, incideix en el fet que Evergrande només representa el 4% de les transaccions immobiliàries de la Xina i una fracció relativament petita de l'ocupació. Atès que el sector immobiliari general representa entre un 20% i un 30% del PIB xinès, assumeix que és "fonamental" que qualsevol impagament es gestioni amb cura, però té clar que els estrangers estan més preocupats per aquest assumpte que els propis xinesos.

ep archivo   enel americas absorbera activos renovables en america central y del sur

El Govern exclou les renovables de les seves mesures per abaratir el preu de la llum

El govern espanyol, a través del Ministeri de Transició Ecològica, ha publicat un aclariment al seu reial decret mitjançant el qual retallarà fins a 2.600 milions d'euros els beneficis obtinguts per les elèctriques. L'Executiu va precisar que l'impacte es traslladarà a les nuclears i a les hidràuliques, però que n'exclourà les energies renovables amb contractes de llarg termini (PPAs) signats, en línia amb el que s'havia anticipat la setmana passada.

cbdark hacker sh11

El Canal d'Isabel II, víctima d'un ciberatac als seus contact center

El Canal d'Isabel II ha estat víctima d'un ciberatac dut a terme sobre els seus proveïdors de contact center. Concretament, l'objectiu ha estat GSS Grup Covisian, que ha estat envaït per un tipus de ransomware deixant tots els seus sistemes caiguts, segons informa Vozpópuli.