Notícies de empreses

ep archivo   torres de electricidad 20210910080507

"Por, incertesa i batalla legal"... la guerra de la llum esclata a Espanya

Electrocutats. Així s'han quedat els inversors estrangers després de les mesures anunciades pel Govern espanyol per abaratir el rebut de la llum. I així ho testifiquen les valoracions de diversos bancs d'inversió internacionals de primer ordre, que han reduït dràsticament la seva previsió de beneficis per al sector elèctric hispà, han alertat sobre la incertesa reguladora a Espanya i han anticipat una dura batalla legal.

ep archivo   acciona energia

RBC puja preu a Acciona: "Recuperació positiva en el negoci de no renovables"

RBC considera que Acciona registrarà una recuperació positiva en el negoci de no renovables, de manera que ha decidit elevar el seu preu objectiu des dels 160 euros als 180 euros, amb una recomanació d'outperform. A més, els analistes inicien cobertura sobre Acciona Energies Renovables amb una qualificació de outperform i un preu objectiu de 38 euros per acció.

ep el presidente de inditex pablo isla interviene durante la segunda jornada del iv congreso

"La solidesa del model de negoci", el que més valoren els experts d'Inditex

"La solidesa del model de negoci es demostra en la forta generació de caixa, en l'augment de marges, la contenció d'inventaris, el creixement de les vendes en línia i la recuperació de les físiques a mesura que desapareixen les restriccions"; "El grup Inditex compta amb un canal en línia avançat i competitiu en comparació dels seus parells, d'H&M"; "Zara ha sorgit com un líder de moda, creant en comptes de seguir les tendències. Combinat amb una cadena de subministrament àgil i temps d'entrada ràpids, està ara al front de l'escena a la moda actual i pot seguir les tendències ràpidament i eficaçment"...