Notícies de empreses

endesa iberdrola

Endesa i Iberdrola: interessa comprar en plena 'crisi de la llum'?

Si alguna cosa dissuadeix els inversors és la incertesa, i no hi ha dubte que això és just el que sobra ara al sector de les companyies de serveis públics espanyoles. Endesa i Iberdrola, les més afectades per aquesta situació, estan patint clarament durant els darrers temps en borsa davant la 'bogeria' que s'ha desfermat amb el preu de la llum. El Govern està prenent mesures per contenir-lo, però aquestes contribueixen, encara més si és possible, a augmentar el "soroll" i els dubtes, especialment si es té en compte la confrontació entre les pròpies empreses i l'Executiu.

ep nueva nave de fluidra en australia

Caigudes en Fluidra: Rhône Capital ven el 5,1% del capital a 35,55 euros per acció

Piscine Luxembourg Holdings, fons controlat per Rhône Capital, ha venut un 5,1% del capital de Fluidra mitjançant un procediment de col·locació accelerada per un total de 355 milions d'euros, segons un comunicat de BofA Securities Europe, una de les entitats intermediàries, remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

ep archivo   logotipo de la empresa endesa

Les elèctriques pateixen: una regulació inestable "no agrada gens a l'inversor"

Les elèctriques, amb Endesa al capdavant (-2%), estan entre els pitjors valors de l'IBEX aquest dimarts. El president del Govern, Pedro Sánchez, va explicar ahir a la nit, en una entrevista a TVE, les mesures per abaratir la factura de la llum a Espanya, entre les quals hi ha la novetat de detreure beneficis de les empreses elèctriques per limitar el preu del gas.