Notícies de empreses

1572525535 weddingglam 2018 166

La crisi dels hotels urbans s'allargarà fins al 'boom' dels casaments al 2021

Els hotels urbans són els més perjudicats per la crisi de la Covid-19. Molts no pensen obrir les portes fins al cap de la temporada d'estiu, donant per fet que els turistes prefereixen destinacions de sol i platja. Per tant, no començaran a recuperar-se fins a l'octubre i dipositen la seva esperança en un 'boom' de les noces i comunions que han hagut de ser cancel·lades per la pandèmia, segons fonts del sector.

syrie-trump-menace-la-turquie-de-sanctions-devastatrices

Trump fa perillar el ral·li de les xarxes socials. Pot realment tancar-les?

Donald Trump s'ha llançat a una nova croada: la d'amenaçar amb tancar les xarxes socials. La 'culpa' és de Twitter. La plataforma fundada per Jack Dorsey ha qualificat per primera vegada la informació difosa per l'home més poderós del món com a "dubtosa". I ara la resta del sector tremola per les possibles represàlies. Però, té realment el poder de tancar-les?

ep la ministra de trabajo yolanda diaz durante un pleno del congreso

El Govern "només derogarà tres punts de la reforma laboral i ho farà després de la pandèmia"

La inclusió de la paraula "íntegra" i de la finestra temporal "abans de la finalització de les mesures extraordinàries", de l'acord subscrit amb Bildu el 20 de maig sobre la derogació de la reforma laboral de 2012, va ser el que realment va provocar malestar en el si del Govern de coalició Unides-Podem la setmana passada. La pressió de la vicepresidenta econòmica, Nadia Calviño, que va amenaçar amb dimitir, segons fonts coneixedores, va provocar la ràpida rectificació de l'Executiu, que on ahir deia blanc, avui diu negre, cosa que ha semblat marcar el seu rumb durant la crisi del virus, i va retornar l'acord amb la formació abertzale al que s'havia ratificat durant el pacte d'investidura amb el partit de Pablo Iglesias i amb altres forces com el BNG. Traduït: respectant la flexibilització de l'acomiadament i dels ERTO -i ERO-, entre altres coses que l'empresariat considera prioritàries.