Notícies de empreses

Sacyr, junta de accionistas

Les constructores es resisteixen a asseure un 30% de dones als seus consells

Només 19 dones tenen veu i vot als consells d'administració de les principals constructores espanyoles (ACS, Ferrovial, Acciona, OHL, FCC, Sacyr i San José), mentre que els homes ocupen 67 seients. La representació femenina a penes supera el 22%, incomplint la recomanació del Codi de Bon Govern impulsat per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que insta a totes les cotitzades a comptar amb, almenys, un 30% de dones conselleres al 2020.

ep sede de naturgy en madrid

Naturgy promet mantenir el dividend però congela 'sine die' la recompra d'accions

Naturgy vol convèncer els inversors de la seva voluntat de mantenir inalterada la retribució a l'accionista, tot i que s'estigui replantejant el pla estratègic i que hagi tancat l'aixeta a la recompra d'accions. Canviaran coses en aquest grup energètic. De fet, ja estan canviant, perquè ha replantejat la seva cúpula amb tres noves direccions de negoci. No obstant això, el dividend, avui dia, no es toca.

ep avion de latam

L'aerolínia LATAM es declara en fallida als Estats Units

LATAM Airlines i les seves filials a Xile, el Perú, Colòmbia, l'Equador i els Estats Units han iniciat aquest dimarts un procés voluntari de reorganització i reestructuració del deute als Estats Units, sota l'empara dels seus majors accionistes, les famílies Cueto i Amaro i Qatar Airways.