Notícies de empreses

cbbankia santander sh121

Credit Suisse retalla les seves previsions de resultats sobre els bancs espanyols

Els bancs estan entre els títols que més cauen aquest dilluns dins de l'IBEX. Santander cedeix a prop d'un 1% en un dia en què Jefferies n'ha retallat el preu objectiu fins als 3,30 euros des dels 3,60 euros anteriors (reitera 'vendre'). Aquesta retallada de valoració per part de la companyia és el segon en menys de tres mesos i implica un potencial de caiguda del 9% pel banc càntabre. Bankia, per la seva banda, retrocedeix més d'un 1% després de la rebaixa de Credit Suisse fins als 1,74 euros des d'1,90 euros. El nou preu està un 3% per sota del preu actual de cotització.

ep haya real estate 20190523123042

Cerberus prepara un ERO en Haya Real Estate, el primer en una gran immobiliària

Haya Real Estate, gestora d'actius immobiliaris de Cerberus, acaba de posar sobre la taula un ERO (Expedient de Regulació d'Ocupació). La companyia assegura estar treballant en la "reorganització de la seva estructura laboral amb l'objectiu de crear una organització més àgil, eficient i centrada en les necessitats dels seus clients".

ep recursooryzon genomics 20190725190310

Almirall i Oryzon, dues de la biotecnològiques favorites de Jefferies per invertir

Almirall i Oryzon es colen a la llista de biotecnològiques favorites de Jefferies. L'entitat nord-americana ha publicat un informe en què reitera el consell de 'comprar' tots dos valors espanyols. Al primer li atorga un preu objectiu de 20 euros (actualment cotitza als 14,9 euros) i, al segon, de 4,80 euros (des dels seus nivells actuals de 3,1 euros).