Notícies de empreses

ep economiabolsa- ibex 35 cierrauna subida054 yconsolidaencimalos 9100 puntos

L'IBEX (-2,09%) comença desembre amb la seva major caiguda en dos mesos

Després de pujar un 1% el novembre, un mes que ha estat tranquil i durant el qual ha predominat el to positiu de les notícies, l'IBEX ha arrencat desembre amb el peu esquerre. El selectiu espanyol s'ha deixat un 2,09% aquest dilluns, la seva major caiguda durant els dos últims mesos, per situar-se als 9.156 punts. Fortes caigudes també a la resta de places europees.

ep amancio ortega tancacomprapartla seu damazonseattle per 655 milions

Amancio Ortega ultima la compra de la seu de McKinsey a Londres per 700 milions

El fundador d'Inditex, Amancio Ortega, ultima la compra d'un edifici a Londres per 600 milions de lliures (uns 703 milions d'euros), de manera que segueix reforçant les seves inversions immobiliàries a través de la seva signatura d'inversió Pontegadea Immobiliària, segons han confirmat a Europa Press en fonts coneixedores de la transacció.

donald-trump 20191004095227

Les pèrdues s'imposen a Wall Street després d'una feble dada de manufactures

Les pèrdues s'imposen a Wall Street (Dow Jones: 0,5%; S&P 500: -0,6%; Nasdaq: -1%) després de la publicació d'una feble dada del sector manufacturer corresponent al mes de novembre als EUA, que contrasta amb la recuperació dels sectors industrials de la Xina i Europa mostrada per les dades publicades aquest dilluns per al mateix període. A més, Trump ha anunciat que tornarà a imposar aranzels a l'acer i a l'alumini importat pels EUA des de l'Argentina i del Brasil. Recordem que la Borsa de Nova York va tancar novembre amb forts guanys i molt a prop dels seus màxims històrics registrats el passat dimecres.

ep el presidente de iberdrola ignacio sanchez galan

Galán: "La cúpula d'Iberdrola no es dedica a espiar a ningú"

El president d'Iberdrola, Ignacio Sánchez Galán, ha assegurat amb rotunditat sobre la presumpta relació de la companyia amb empreses de l'excomissari José Manuel Villarejo que "la cúpula" de l'energètica "no es dedica a espiar a ningú". L'elèctrica es deixa avui un 2% en borsa aquest dilluns, en línia amb les retallades que estan registrant la resta d'energètiques.