BARCELONA, 28 (EUROPA PRESS)

ZeroGrey i Barcelona Tech City han arribat a un acord de col·laboració per potenciar la innovació en el sector de l''e-commerce' i el 'retail'.

Amb aquesta col·laboració, l'agència internacional de comerç electrònic ZeroGrey es converteix en soci corporatiu de Barcelona Tech City i reforça les seves aliances amb l'ecosistema digital de Barcelona, han informat totes dues entitats aquest dimarts en un comunicat conjunt.

Les empreses associades i l'ecosistema de Barcelona Tech City entraran en contacte amb l'experiència de ZeroGrey en el sector del comerç electrònic amb una èmfasi especial en el 'retail'.

La incorporació de ZeroGrey respon a l'aposta per impulsar la competitivitat en un sector amb una demanda a l'alça de personalització i agilitat en les experiències de compra dels usuaris.

DANIEL VINIEGRA

El director general de ZeroGrey Espanya, Daniel Viniegra, ha subratllat que la transformació digital en les empreses va més enllà de la tecnologia i implica canvis en els models de negoci.

"Barcelona Tech City dona suport a la transformació digital de les empreses i ens impulsa com una ciutat que promociona el talent local i exporta els nostres coneixements als cinc continents", ha afegit.

GIOVANNI MEDA

El fundador de ZeroGrey, Giovanni Meda, ha assenyalat que Barcelona va ser el bressol que va veure néixer la seva empresa fa gairebé 20 anys: "Estem convençuts que podrem enfortir la nostra proposta de valor a través d'un contacte més directe amb aquest important clúster d'empreses digitals a nivell europeu i mundial."

ZeroGrey, instal·lada en el Pier03 de Barcelona Tech City, se centra a desenvolupar i gestionar solucions digitals i de logística per a 'e-Shops'.

El CEO de Barcelona Tech City, Miquel Martí, ha afirmat que Barcelona és un dels llocs més importants de comerç electrònic a Europa: "A la ciutat s'han desenvolupat empreses, com eDreams o Privalia, per esmentar-ne algunes, que han apostat per la ciutat i s'han convertit en reeixits projectes globals".

"Són molts els reptes del sector 'e-commerce' i 'retail' per al futur: omnicanalitat, veu, 'big data' aplicada a la intel·ligència artificial o mètodes de pagament. Comptar amb la col·laboració i especialització de ZeroGrey aportarà coneixement i casos d'aplicació a l'ecosistema tecnològic de Barcelona Tech City", ha assegurat.

contador