ep representants de les 50 empreses que han rebut el distintiu biosphere
Representants de les 50 empreses que han rebut el distintiu BiosphereTURISME DE BARCELONA

BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

Turisme de Barcelona ha reconegut les primeres 50 empreses turístiques que han passat pels requisits per implementar criteris de sostenibilitat i bones pràctiques en la seva gestió d'acord amb els paràmetres de la certificació Biosphere.

Un total de 200 empreses han formalitzat l'adhesió al 'Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere' per obtenir el distintiu, ha informat el consorci aquest dilluns en un comunicat.

Les empreses han hagut de fer un procés de formació mitjançant el qual s'estableixen els criteris i procediments que han de seguir sobre la base dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU.

Al llarg del procés s'han celebrat diverses sessions de formació que imparteix la cambra de Barcelona en les seves instal·lacions amb una durada de quatre hores i amb l'ajuda d'un assessor.

L'adhesió de les empreses a la certificació Biosphere és una de les tasques de gestió assumides per Turisme de Barcelona per l'Ajuntament de Barcelona per poder desplegar adequadament la implantació empresarial del programa Biosphere, que emana del Pla Estratègic de Turisme 2020.

contador