ep la reunio de lajuntament de terrassa amb lagrupacio de poligons de terrassa
La reunió de l'Ajuntament de Terrassa amb l'Agrupació de Polígons de Terrassa.CECOT

TERRASSA (BARCELONA), 18 (EUROPA PRESS)

L'Ajuntament de Terrassa (Barcelona) ha iniciat els tràmits per desenvolupar un pla director de polígons industrials per fer un diagnòstic d'aquesta activitat i que serveixi per definir una futura estratègia.

Així ho ha anunciat el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat, Isaac Albert, aquest dimarts en la trobada amb l'Agrupació de Polígons de Terrassa, encapçalada pel seu president, Jordi Vilar, que ha servit per crear una comissió mixta per definir de manera coordinada les estratègies a curt i mitjà termini, ha informat l'entitat en un comunicat.

Algunes de les actuacions que contempla aquest pla són la modernització dels polígons del sud i la licitació per urbanitzar Bellots II, perquè està situada en una localització estratègica, entre la C-58, la B-40 i la C-16.

La mesura que ha anunciat el tinent d'alcalde serà un espai que "ha de contribuir a recuperar l'atractiu econòmic i empresarial de la ciutat".

L'Agrupació de Polígons de Terrassa es va constituir la tardor de l'any passat i actualment representa els 18 polígons de la localitat vallesana i més de 1.800 empreses.

contador