ep avio de finnair 20180809111701
Avió de FinnairFINNAIR

BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

La reunió d'aquest dimarts entre la plantilla de tripulació de cabina de Finnair i l'empresa contractista, Atles-Adecco Outsourcing, ha acabat sense acord, per la qual cosa els treballadors mantenen els sis dies de vaga a l'espera d'una última jornada de negociació el dijous.

Segons ha informat el sindicat Uso en un comunicat, la plantilla té "tota la disposició de no anar a la vaga en el cas que hi hagi una entesa", però ha assegurat que de moment la decisió queda suspesa fins al dijous.

En cas de no aconseguir un acord, aquest cap de setmana vinent, 18 i 19 d'agost, serien els dos primers dies d'aturades convocats per la tripulació de cabina de la major base de la companyia finesa a Espanya, que també preveu parar el 25 i 26 d'agost i l'1 i 2 de setembre.

Els treballadors argumenten que acumulen "més de cinc anys subjectes a un conveni que no té res a veure amb el sector aeri", i amb uns sous base que no es corresponen a la seva categoria.

Fonts d'Atles-Adecco Outsourcing han assegurat a Europa Press que la negociació segueix oberta fins al dijous i que assistiran a la reunió "amb la millor de les intencions" per aconseguir un acord i poder evitar la vaga.

contador