ep seat leon st cupra black carbon
Seat León ST Cupra Black CarbonSEAT

MADRID, 17 (EUROPA PRESS)

Seat ha llançat el León ST Cupra Black Carbon, una versió limitada a 100 unitats per a Espanya, amb motor 2.0 litres TSI de 300 cavalls de potència i caixa del canvi 4Drive DSG de sis velocitats.

Segons ha informat la companyia espanyola en un comunicat, el León ST Cupra Black Carbon inclou dos kits, Aero Pack i Performance Pack, un sistema exclusiu d'escapament i el nou quadre d'instruments digital de la companyia, entre d'altres elements.

El kit Aero Pack incorpora difusor posterior i davanter en fibra de carboni, faldons laterals amb detall en fibra de carboni i quatre sortides d'escapament amb més sonoritat, mentre que el Performance Pack equipa llandes d'aliatge Cupra R de 19 polzades Silver Machined, pneumàtics Michelin Pilot Sport Cup 2 i frens de disc sobredimensionats i pinces de fre Brembo en color vermell.

En el nou León ST Cupra Black Carbon destaca el color negre, tant de la carrosseria com dels diferents embellidors i elements en fibra de carboni, així com les seves dues sortides de fuita dobles i les llandes d'aliatge.

Entre l'equipament de sèrie, destaquen els seients de tipus bucket, el quadre d'instruments digital, sostre elèctric panoràmic, sistema de navegació, sistema de connectivitat Full Link, càmera de visió posterior, i l'última tecnologia d'assistències a la conducció, com per exemple l'assistent d'embusos, el de canvi involuntari del carril, Front Assist, control de creuer adaptatiu ACC, o l'assistent de llums llargues, entre d'altres.

La versió limitada del León ST Cupra munta un propulsor 2.0 litres TSI de 300 cavalls de potència, associat a una caixa del canvi automàtica DSG de sis relacions i a la tracció total 4Drive amb diferencial autoblocant VAQ.

El model accelera de zero a 100 quilòmetres per hora en 4,9 segons i té un consum de 7,2 litres cada 100 quilòmetres en cicle combinat, i unes emissions de diòxid de carboni (CO2) de 164 grams per quilòmetres.

A més del Performance Pack i l'Aero Pack esmentats anteriorment, el vehicle inclou selector de modes de conducció, carregador sense fil del telèfon amb amplificador de senyal, sistema Full Link de connectivitat mitjançant Apple Car Play i Android Acte, sistema d'obertura i arrencada sense clau i funció Coming & Leaving Home, entre altres equipaments.

contador