ep un tren de rodalies en una foto darxiu
Un tren de Rodalies, en una foto d'arxiu. EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

Una avaria a les instal·lacions d'Adif a l'estació de Sants de Barcelona, ja reparada, ha provocat durant tota la jornada retards a diferents línies de Rodalies i sobre les 20.00 hores d'aquest divendres eren de 45 minuts, han informat fonts de Renfe a Europa Press.

Les línies que encara estan afectades per la incidència són R2 sud, R2 nord, R2, R11, R13, R14, R15 i R16, mentre que la R1, R3 i R4 ja funcionen amb normalitat, després d'haver registrat també retards, encara que menors.

Renfe espera que es produeixin afectacions puntuals fins al final del servei.

La incidència a Sants es trobava a la zona de vies que comunica aquesta estació amb la de Passeig de Gràcia, i ha estat reparada sobre les 16.00 hores.

Aquest divendres s'ha produït una segona avaria entre L'Hospitalet de l'Infant i L'Ametlla de Mar (Tarragona): s'ha interromput la circulació des de les 8.30 hores fins a les 13.20 hores i s'han vist afectats usuaris de la R16 i trens de Llarga Distància.

Renfe calcula que ambdues avaries acabaran afectant al final del dia a un total de 150.000 usuaris i hauran provocat retards a 330 trens.

contador