El parc instal·larà una planta fotovoltaica de 100.000 metres quadrats i 22.000 panells

VILA-SECA I SALOU (TARRAGONA), 22 (EUROPA PRESS)

El resort d'oci PortAventura World farà 25 anys aquest mes de maig i donarà a conèixer en el Fitur les principals novetats de la nova temporada, que arrencarà el 27 de març.

PortAventura World celebrarà Pasqua per primera vegada amb l'esdeveniment 'Easter Celebration' i crearà un ou de pasqua immens, amb el qual vol aconseguir batre el rècord de l'ou de Pasqua decorat més gran del món, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

En el marc del primer 'Easter Celebration', l'àrea de SésamoAventura comptarà amb decoració tematitzada d'acord amb aquesta època de l'any, que estarà creada especialment per a tota la família, i comptarà amb un nou personatge, Oscar the Grouch.

Aquesta temporada, Shrek es convertirà en un dels personatges clau de PortAventura World, amb un xou que recrearà l'univers de l'ogre verd en escenaris icònics com el pantà on viu.

L'emblemàtica FiestAventura, el xou que té lloc cada nit al llac de Mediterrànea, incorporarà nous elements i efectes especials.

Al llac també hi tindrà lloc l'estrena de 'Day Water Show', un espectacle inèdit amb efectes de foc i pirotècnia i coreografies aquàtiques d'especialistes en motos aquàtiques i 'flyboard'.

El calendari d'activitats en relació amb l'aniversari es completarà amb un espectacle a la Plaça Imperial i el musical del 25è aniversari al Gran Teatre Imperial, mentre que Ferrari Land incorporarà un xou acrobàtic amb BMX i experts acròbates.

PLANTA FOTOVOLTAICA

El parc instal·larà una planta fotovoltaica de 100.000 metres quadrats i 22.000 panells, que produiran un terç del consum d'electricitat del resort.

L'obertura està prevista aquest any i serà la planta fotovoltaica d'autoconsum més gran en un resort a Europa, cosa que reforça el lideratge de la companyia en matèria de sostenibilitat en el sector turístic.

El projecte està orientat a complir els compromisos ambientals de la companyia pel que fa a reducció del consum i transició energètica, perquè contribueix de manera directa a complir els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) 7 i 3 de les Nacions Unides, dos dels objectius prioritaris sobre els quals PortAventura World té més impacte.

La Fundació PortAventura donarà continuïtat, entre altres projectes, a PortAventura Dreams, una iniciativa que acollirà noves famílies des de l'inici de la temporada del 25è aniversari.

contador