ep planta de seat grup psa
Planta de SEAT (Grup PSA)SEAT - Archivo

MADRID, 24 (EUROPA PRESS)

L'automobilística Seat i l'asseguradora Mapfre han signat un acord de col·laboració a Espanya per desenvolupar una mobilitat amb paràmetres de seguretat i prevenció d'accidents i, dins del seu compromís amb l'objectiu zero víctimes de trànsit, engegaran iniciatives per minimitzar l'accidentabilitat.

Tal com ha informat Seat en un comunicat, totes dues companyies impulsaran vies de col·laboració en matèria de seguretat durant la conducció, i també en l'ús de formes de mobilitat i la creació de solucions vinculades amb el cotxe connectat.

Segons dades de la Direcció General de Trànsit (DGT), el 2019 es van registrar 1.098 víctimes mortals a les carreteres espanyoles, una dada que continua lluny de l'objectiu de reduir a zero la xifra de víctimes en accidents de trànsit.

"El 80% dels desplaçaments urbans és inferior a cinc quilòmetres i és la nostra responsabilitat fer que aquesta nova mobilitat urbana sigui sostenible i segura. La col·laboració amb socis estratègics en aquest àmbit, com Mapfre, ens permet oferir de manera conjunta i ràpida solucions per millorar la mobilitat diària dels ciutadans", ha destacat el director general de Comunicació i Relacions Institucionals de Seat i el grup Volkswagen a Espanya, Christian Stein.

Totes dues companyies analitzaran vies de col·laboració en matèria de seguretat en l'ús de noves solucions de mobilitat urbana. Per aquest motiu, a través de Cesvimap, el Centre d'Experimentació i Seguretat Vial de Mapfre, es durà a terme una anàlisi dels productes de micromobilitat de Seat, amb la finalitat d'obtenir informació sobre el nivell de seguretat dels seus productes.

"Mapfre aspira a ser un actor global rellevant molt proper als fabricants, un soci confiable i de referència, i aportar al desenvolupament d'aquesta nova proposta de valor solucions asseguradores innovadores. En aquest sentit, per Mapfre, poder desenvolupar aquests projectes juntament amb un fabricant tan rellevant com Seat és un motiu de gran satisfacció", ha subratllat el director general de Negocis i Clients de la companyia asseguradora, José Manuel Corral.

L'acord també inclou l'estudi i validació que Mapfre farà de les funcionalitats del cotxe més segur de Seat, el prototip Cristóbal, que inclou 16 funcionalitats del sistema avançat d'assistència en la conducció.

contador