BARCELONA, 19 (EUROPA PRESS)

MK Premium ha iniciat els tràmits per adquirir al carrer Lancaster de Barcelona un nou immoble, que ha de ser rehabilitat, porta més de 20 anys tapiat i que se suma a un bloc de cases que l'empresa patrimonial ja posseeix en el número 13 del mateix carrer, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

El soci fundador de MK Premium, Daniel Leiva, ha explicat que aquest últim edifici adquirit hauria d'haver format part de la proposta municipal per a l'adquisició d'immobles de Ciutat Vella per garantir la seguretat i la conservació d'aquestes finques històriques, si bé "la realitat és ben diferent".

"Ningú ha actuat en aquest bloc i necessita sotmetre's a una exhaustiva rehabilitació. Existien diversos fons d'inversió interessats a l'edifici i l'Ajuntament ni tan sols s'havia pronunciat sobre el mateix, així que hem iniciat les negociacions per a la seva adquisició, per sotmetre'l a una reforma integral i preservar el seu llegat arquitectònic en aquest emblemàtic barri de Barcelona", ha afegit Leiva.

contador