ep dos agents ruralsla generalitat controlantzonacaa
Dos agents rurals de la Generalitat controlant una zona de caçaEuropa Press

LLEIDA, 14 (EUROPA PRESS)

La temporada de mitja veda de caça a Catalunya ha començat aquest dimecres a la província de Lleida, on es desenvoluparà fins a l'11 de setembre, amb tots els dijous, dissabtes, diumenges i festius com a dies hàbils.

Segons ha informat la Generalitat aquest dimarts en un comunicat, la temporada de mitja veda en la resta del territori començarà el 19 d'agost i acabarà a principis de setembre.

En el cas de Girona, el període acabarà el 9 de setembre i es podrà caçar els dijous, dissabtes, diumenges i festius no locals, mentre que a Barcelona i a la Catalunya central la temporada de mitja veda de caça serà els dies 19, 26 i 29 d'agost i el 2 de setembre.

A Tarragona i Terres de l'Ebre, la temporada també començarà el 19 d'agost i els dies permesos per caçar seran el mateix 19, el 26 d'agost i el 2 i 9 de setembre.

La Generalitat ha recordat que per caçar és necessari un permís d'armes, una assegurança de responsabilitat civil, una llicència de caça i un permís nominal que autoritza la caça a l'Àrea Privada de Caça (APC).

contador